Bun venit la Maryland Scoala Primara !

Scoala Primara Maryland sustine nevoile individuale ale scolarilor, dezvolta fiecare copil luand in calcul potentialul si ritmul sau de dezvoltare si creeaza un mediu armonios pentru dezvoltarea inteligentelor multiple, a creativitatii.

Aplicam principiile de lucru diferentiat, acestea urmarind sa sustina aptitudinile individuale si sa intareasca fundamentul unei vieti sociale morale si dezvoltarea unor relatii naturale intre indivizi si grupuri.

Intreaga activitate desfasurata presupune o relatie de feedback permanent intre personalul institutiei si beneficiarii programului de educatie. Se vor organiza intalniri cu acestia pentru prezentarea cadrelor didactice si a programului educational, curricular si extracurricular. Pe parcursul si la sfarsitul anului vor avea loc intalniri cu fiecare familie in parte pentru consiliere psiho-pedagogica si pentru marcarea progreselor copiilor. Vor exista numeroase serbari si activitati demonstrative pentru parinti. In urma acestor actiuni, va creste semnificativ implicarea parintilor si calitatea monitorizarii evolutiei semestriale a copiilor.

Spatii deosebite, atat la interior cat si la exterior, ferite de aglomeratie, galagie si poluare.

Dotari si amenajari moderne, necesare desfasurarii in cele mai bune conditii a tuturor activitatilor.

Bucatarie proprie; meniul propus este realizat in urma consultarii parintilor, a medicului pediatru si tine cont si de preferintele copiilor.


Asistenta medicala, compusa din doua cadre medicale ce acopera programul 8-19.

Colaborare cu un medic pediatru.

Autorizata prin OM nr. 3748 / 24.05.2013